Διασφάλιση Ποιότητας

Η συνεχής εξέλιξη, η βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας αλλά και οι υπεύθυνες επιχειρηματικές πρακτικές αποτελούν άξονες στρατηγικής σημασίας για εμάς. Γι’ αυτό και φροντίζουμε να τα πιστοποιούμε με πρότυπα που ακολουθούν αυστηρές ευρωπαϊκές και διεθνείς προδιαγραφές.

ISO 9001:2015

Εφαρμόζουμε με συνέπεια το Διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015 για τη διασφάλιση της ποιότητας σε όλα τα στάδια των εργασιών μας. Το πρότυπο ISO 9001:2015 είναι το πλέον διαδεδομένο πρότυπο ISO παγκοσμίως καθώς αποτελεί το διεθνές πρότυπο Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας (Quality Management System). Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε με αυτόν τον τρόπο τη δημιουργία και την οργάνωση ενός συνεπούς πλαισίου πελατοκεντρικής φιλοσοφίας και συνεχούς βελτίωσης της λειτουργίας και των διαδικασιών μας, ώστε να μπορούμε να διασφαλίζουμε κάθε στιγμή ότι παρέχουμε προϊόντα ή/και υπηρεσίες με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και με προσανατολισμό στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας αλλά και των υπολοίπων ενδιαφερομένων μερών (stakeholders).

GMG COLOR

Η σωστή απόδοση των χρωμάτων είναι κομβικής σημασίας για την εκτύπωσή σας. Για αυτό παράγουμε για σας ψηφιακά δοκίμια, πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο Fogra. Έτσι, είμαστε σίγουροι ότι το προεκτυπωτικό δοκίμιο που λαμβάνετε είναι απολύτως σύμφωνο με τις προκαθορισμένες παραμέτρους εκτύπωσης και τις χρωματικές προδιαγραφές που έχουν τεθεί, διασφαλίζοντας άρτιο τελικό αποτέλεσμα.

Prinect

(Xρησιμοποιούμε εξειδικευμένες εφαρμογές διαχείρισης και παρακολούθησης όλων των σταδίων παραγωγής και των διαδικασιών μας (Prinect Business Manager- Heidelberg) για να υλοποιούμε με ταχύτητα και ακρίβεια όλα όσα σας υποσχόμαστε.

Μιλήστε μας ελεύθερα

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εκφράσετε κάτι που σας απασχολεί σχετικά με την εταιρεία μας διατηρώντας την ανωνυμία σας, γράψτε το μήνυμά σας στο κενό πεδίο και πατήστε “Αποστολή”.