Μισός αιώνας
συνεχούς λειτουργίας και ανάπτυξης

Η ΛΥΧΝΙΑ Α.Ε. με πάνω από μισό αιώνα συνεχούς δραστηριοποίησης στον κλάδο των Γραφικών Τεχνών κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 6.000 τ.μ. της ΛΥΧΝΙΑ έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε καθετοποιημένες υπηρεσίες, που ξεκινούν από την εκτύπωση, τις επεξεργασίες και την τελειοποίηση μιας επαγγελματικής κάρτας έως το βιομηχανικό σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας συσκευασίας ή μιας ειδικής κατασκευής προώθησης των προϊόντων σας. Με σκοπό να καλύψουμε τις εξειδικευμένες ανάγκες της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, έχουμε δημιουργήσει 5 ανεξάρτητα, εξειδικευμένα Business cells που προσφέρουν υπηρεσίες σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της παραγωγής σε 5 βασικούς κλάδους των Γραφικών Τεχνών: Εμπορικές Εκτυπώσεις, Συσκευασία (Boxyfine), Stands & Displays (Standyfine), Large Format Printing (Largyfine), Εμπορική εκτύπωση (Printyfine), Επαγγελματικές Tσάντες (Baggyfine).

Στόχος μας, να επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, που θα βοηθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που εσείς προσφέρετε, να ανταποκριθούν αποτελεσματικά και ανταγωνιστικά στο νέο οικονομικό περιβάλλον.

Μιλήστε μας ελεύθερα

Εάν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εκφράσετε κάτι που σας απασχολεί σχετικά με την εταιρεία μας διατηρώντας την ανωνυμία σας, γράψτε το μήνυμά σας στο κενό πεδίο και πατήστε “Αποστολή”.